Advertisement

Φαιη Σκορδα Αβαφη : Σοκ!Η Ελένη Μενεγάκη ΑΜΑΚΙΓΙΑΡΙΣΤΗ χωρίς ρετούς, το ΠΡΩΙ ... - Φαίη σκορδά:να τι έκανε στο πρόσωπό της κι έκανε τον γιο της να ξεκαρδιστεί.

Φαιη Σκορδα Αβαφη : Σοκ!Η Ελένη Μενεγάκη ΑΜΑΚΙΓΙΑΡΙΣΤΗ χωρίς ρετούς, το ΠΡΩΙ ... - Φαίη σκορδά:να τι έκανε στο πρόσωπό της κι έκανε τον γιο της να ξεκαρδιστεί.. Super αβαφη με τις pajamas της απο το κρεβάτι των παιδιών της με χαλάρωση, τα παιδιά της και εντελώς φυσική. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για φαιη σκορδα. Η διάσημη παρουσιάστρια, μάλιστα, μοιράστηκε τη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram. Και δημοσιεύει μία πολύ τρυφερή φωτογραφία που το αποδεικνύει. Και χωρίς μακιγιάζ και αφήνοντας ακάλυπτο το μεγαλύτερο μέρος του κορμιού της η φαίη σκορδά είναι … κούκλα!

Η φαίη σκορδά είναι στο κρεβάτι με τον μικρότερο γιο της, δημήτρη, εντελώς άβαφη. Αυτή τη φορά, η φαίη σκορδά θέλησε να παίξει με τα φίλτρα του instagram, ωστόσο στο πλευρό της είχε τον γιο της, ο οποίος της έκανε ένα σχόλιο για την. Ευχάριστες και ξέγνοιαστες στιγμές σε παιδικό πάρτι πέρασαν η φαίη σκορδά και ο γιώργος λιάγκας μαζί με τον 2,5 χρόνων γιο τους γιάννη, ο οποίος ήταν μεταμφιεσμένος σε πειρατή… η φαίη σκορδά, που διανύει αισίως τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έλαμπε από ευτυχία και είχε διαρκώς. Η φαίη σκορδά αποκάλυψε on air πως τα «άκουσε» για το game of love! Με ποιον ποζάρει μέσα στο αυτοκίνητο εντελώς άβαφη πρωί πρωί;

Φαιη Σκορδα Αβαφη - Σε ασχημη κατασταση η Φαιη Σκορδα ...
Φαιη Σκορδα Αβαφη - Σε ασχημη κατασταση η Φαιη Σκορδα ... from www.newsbeast.gr
Super αβαφη με τις pajamas της απο το κρεβάτι των παιδιών της με χαλάρωση, τα παιδιά της και εντελώς φυσική. Φαίη σκορδά:να τι έκανε στο πρόσωπό της κι έκανε τον γιο της να ξεκαρδιστεί. Όλες οι ειδήσεις και τα καυτά νέα σχετικά με την παρουσιάστρια φαίη σκορδά. Ο γιώργος λιάγκας έμεινε με το στόμα ανοιχτό, ενώ η φαίη σκορδά με χαμόγελο έκπληξης και χαράς του έδωσε τις θερμές ευχές της. Όταν έμαθα ότι είμαι θετική, σοκαρίστηκα! Η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει αν είχε γίνει κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τη μαντώ γαστεράτου κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο πρω1νό και διαλύθηκε η φιλία τους. Η φαίη σκορδά το συνηθίζει να αργοπορεί να εμφανιστεί στη εκπομπή πρωινό και ο λόγος, όπως αποκάλυψε ο σύζυγός της γιώργος λιάγκας, είναι γιατί καθυστερεί ο λιάγκας μάλιστα σχολίασε δείτε πόσο πιο ωραία είναι άβαφη και πόσο πιο μικρή δείχνει! φυσικά, αργότερα εμφανίστηκε βαμμένη και. Με ψηλοτάκουνες γόβες και εντυπωσιακό πόντσο στο κέντρο της αθήνας.

Καλεσμένη στην εκπομπή της φαίης σκορδά βρέθηκε το μεσημέρι της δευτέρας, η τζένη μελιτά.

Η φαίη σκορδά είναι στο κρεβάτι με τον μικρότερο γιο της, δημήτρη, εντελώς άβαφη. Αρκετά ενεργή στα social media είναι η φαίη σκορδά ή οποία συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά. Η φαίη σκορδά την ώρα της έναρξης της εκπομπής «το πρωινό» εισέβαλλε εντελώς αμακιγιάριστη. Η διάσημη παρουσιάστρια, μάλιστα, μοιράστηκε τη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram. Με ποιον ποζάρει μέσα στο αυτοκίνητο εντελώς άβαφη πρωί πρωί; Από το 2012 διατηρεί επίσης το blog faysbook.gr. Ευχάριστες και ξέγνοιαστες στιγμές σε παιδικό πάρτι πέρασαν η φαίη σκορδά και ο γιώργος λιάγκας μαζί με τον 2,5 χρόνων γιο τους γιάννη, ο οποίος ήταν μεταμφιεσμένος σε πειρατή… η φαίη σκορδά, που διανύει αισίως τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έλαμπε από ευτυχία και είχε διαρκώς. Γιατί τελικά ότι κι αν φορέσεις το style είναι κάτι που η το έχεις ή δεν το έχεις. Όταν έμαθα ότι είμαι θετική, σοκαρίστηκα! Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για φαιη σκορδα. Και χωρίς μακιγιάζ και αφήνοντας ακάλυπτο το μεγαλύτερο μέρος του κορμιού της η φαίη σκορδά είναι … κούκλα! Στο πρωινό με τη φαίη σκορδά. Από το 2012 διατηρεί επίσης το ιστολόγιο faysbook.gr.

Πέμπτη 01 οκτωβρίου 2015, 11:15. Η παρουσιάστρια καθυστέρησε να πάει στο στούντιο του ant1 και δεν δίστασε να βγει δίχως μακιγιάζ… ο γιώργος λιάγκας είπε πως είναι πολύ πιο όμορφη άβαφη και τόνισε ότι γι' αυτό το λόγο καθημερινά. Όταν έμαθα ότι είμαι θετική, σοκαρίστηκα! Ένα «μυστικό» smoothie ετοίμασε στον αέρα του «πρωινό» η φαίη σκορδά.η παρουσιάστρια έδωσε τη δική της πρόταση για αποτοξίνωση και «ξεπρήξιμο», που θα μας αδυνατίσει και θα κρατήσει σε φόρμα. Η φαίη σκορδά είναι στο κρεβάτι με τον μικρότερο γιο της, δημήτρη, εντελώς άβαφη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φωτογραφία της Φαίης Σκορδά ΑΒΑΦΗ ΑΧΤΕΝΙΣΤΗ με ...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φωτογραφία της Φαίης Σκορδά ΑΒΑΦΗ ΑΧΤΕΝΙΣΤΗ με ... from freegossip.gr
Αυτοί είναι οι νέοι συνεργάτες της εκπομπής του αντ1. Χωρίς μακιγιάζ φωτογραφήθηκε η φαίη σκορδά. Πέμπτη 01 οκτωβρίου 2015, 11:15. Ακούστε live online ελληνική μουσική, επιτυχίες και εντεχνο, ειδήσεις, αθλητικά, λαϊκά, μπαλάντες αλλά και αγαπημένες ξένες επιτυχίες, dance και mainstream, rock και sophisticated από τα καλύτερα. Στην καθημερινότητά της η φαίη σκορδά είναι το γλυκό και όμορφο κορίτσι της διπλανής πόρτας. Η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει αν είχε γίνει κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τη μαντώ γαστεράτου κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο πρω1νό και διαλύθηκε η φιλία τους. Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από πάτρα, αχαΐα, ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο patrasevents.gr. Super αβαφη με τις pajamas της απο το κρεβάτι των παιδιών της με χαλάρωση, τα παιδιά της και εντελώς φυσική.

Όλες οι ειδήσεις και τα καυτά νέα σχετικά με την παρουσιάστρια φαίη σκορδά.

Ο καβγάς με συνεργάτιδά της on air «διακρίνω μία ειρωνεία;»! Η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει αν είχε γίνει κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τη μαντώ γαστεράτου κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο πρω1νό και διαλύθηκε η φιλία τους. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για φαιη σκορδα. Η φαίη σκορδά είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος. Ένταση ανάμεσα σε φαίη σκορδά και ανθή σαλαγκούδη: Με ένα αρκετά seξι σορτσάκι, μαύρα πέδιλα, μαύρο πουκάμισο και καλοχτενισμένο μαλλί η φαίη σκορδά βγήκε την παρασκευή για τα ψώνια του σαββατοκύριακου και για να ρίξει στις σακούλες της όσες πιο πολλές βιταμίνες μπορεί! Πέμπτη 01 οκτωβρίου 2015, 11:15. Η φαίη σκορδά είναι στο κρεβάτι με τον μικρότερο γιο της, δημήτρη, εντελώς άβαφη. Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από πάτρα, αχαΐα, ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο patrasevents.gr. Η δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια ύψωσαν τους τόνους με αφορμή τις ψήφους στο survivor. Είναι μια διαδικασία για την. Όταν έμαθα ότι είμαι θετική, σοκαρίστηκα! Γιόρτασαν μαζί κούκλα και εντυπωσιακή η φαίη σκορδά, επέλεξε ένα total black outfit για τη βραδιά και πόζαρε αγκαλιά με τον δημήτρη ουγγαρέζο, καθώς οι δυο τους.

Αυτοί είναι οι νέοι συνεργάτες της εκπομπής του αντ1. Η φαίη σκορδά συνεχίζει τις διακοπές της στην όμορφη χαλκιδική και συχνά, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο και εικόνες από τις δραστηριότητες που απολαμβάνει. Η φαίη (σοφία) σκορδά (κιλκίς, 9 φεβρουαρίου 1980) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος. Η διάσημη παρουσιάστρια, μάλιστα, μοιράστηκε τη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram. «η διαδικασία του διαζυγίου μου είναι μια διαδικασία που έχει τελειώσει.

Φαίη Σκορδά: Super ΑΒΑΦΗ με τις pajamas της απο το κρεβάτι ...
Φαίη Σκορδά: Super ΑΒΑΦΗ με τις pajamas της απο το κρεβάτι ... from freegossip.gr
Αυτοί είναι οι νέοι συνεργάτες της εκπομπής του αντ1. Στο πρωινό με τη φαίη σκορδά. Η φαίη σκορδά συνεχίζει τις διακοπές της στην όμορφη χαλκιδική και συχνά, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο και εικόνες από τις δραστηριότητες που απολαμβάνει. Η φαίη (σοφία) σκορδά (κιλκίς, 9 φεβρουαρίου 1980) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος. Γιόρτασαν μαζί κούκλα και εντυπωσιακή η φαίη σκορδά, επέλεξε ένα total black outfit για τη βραδιά και πόζαρε αγκαλιά με τον δημήτρη ουγγαρέζο, καθώς οι δυο τους. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το make a wish παρευρέθηκε η φαίη σκορδά, η οποία ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με την έκδοση του διαζυγίου της από τον γιώργο λιάγκα. Στο καθημερινό ραντεβού τους με τους τηλεθεατές στις 10.00, η φαίη και ο γιώργος έχουν δίπλα τους, για ακόμα μια χρονιά, τον δημήτρη. Η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει αν είχε γίνει κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τη μαντώ γαστεράτου κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο πρω1νό και διαλύθηκε η φιλία τους.

Όταν έμαθα ότι είμαι θετική, σοκαρίστηκα!

Σφριγηλή και νεανική επιδερμίδα με τη merveillance expert. Σε αυτήν τη συνταγή επιμένει για 8η συνεχόμενη χρονιά η αγαπημένη εκπομπή του αντ1, «το πρωινό», με τη φαίη σκορδά και τον γιώργο λιάγκα. Και χωρίς μακιγιάζ και αφήνοντας ακάλυπτο το μεγαλύτερο μέρος του κορμιού της η φαίη σκορδά είναι … κούκλα! Ένα «μυστικό» smoothie ετοίμασε στον αέρα του «πρωινό» η φαίη σκορδά.η παρουσιάστρια έδωσε τη δική της πρόταση για αποτοξίνωση και «ξεπρήξιμο», που θα μας αδυνατίσει και θα κρατήσει σε φόρμα. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για φαιη σκορδα. Στο καθημερινό ραντεβού τους με τους τηλεθεατές στις 10.00, η φαίη και ο γιώργος έχουν δίπλα τους, για ακόμα μια χρονιά, τον δημήτρη. Και δημοσιεύει μία πολύ τρυφερή φωτογραφία που το αποδεικνύει. Φαίη σκορδά:να τι έκανε στο πρόσωπό της κι έκανε τον γιο της να ξεκαρδιστεί. Είναι μια διαδικασία για την. Με ψηλοτάκουνες γόβες και εντυπωσιακό πόντσο στο κέντρο της αθήνας. Η φαίη σκορδά ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που είναι όμορφες χωρίς μεγάλη προσπάθεια και μας το απέδειξε πρόσφατα. Η φαίη σκορδά την ώρα της έναρξης της εκπομπής «το πρωινό» εισέβαλλε εντελώς αμακιγιάριστη. Ολοι τα ελληνικά ραδιόφωνα σε έναν κατάλογο.

Γιατί τελικά ότι κι αν φορέσεις το style είναι κάτι που η το έχεις ή δεν το έχεις φαιη σκορδα. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για φαιη σκορδα.

Posting Komentar

0 Komentar